Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Responses of grape berry anthocyanin and titratable acidity to the projected climate change across the Western Australian wine regions

Tytuł:
Responses of grape berry anthocyanin and titratable acidity to the projected climate change across the Western Australian wine regions
Autorzy:
Barnuud, Nyamdorj N.
Zerihun, Ayalsew
Mpelasoka, Freddie
Gibberd, Mark
Bates, Bryson
Źródło:
International Journal of Biometeorology. August 2014 58(6):1279-1293
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies