Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Consumption of cocoa-containing foods and risk of hypertension in French women

Tytuł:
Consumption of cocoa-containing foods and risk of hypertension in French women
Autorzy:
MacDonald, Conor-JamesAff1, Aff2
Madika, Anne-LaureAff1, Aff2, Aff3
Bonnet, FabriceAff1, Aff2, Aff6, Aff7
Fagherazzi, GuyAff1, Aff2, Aff8
Lajous, MartinAff4, Aff5
Boutron-Ruault, Marie-ChristineAff1, Aff2
Źródło:
European Journal of Epidemiology. 35(5):465-469
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies