Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Impact of carboxymethyl cellulose based edible coating on storage life and quality of guava fruit cv. ‘Allahabad Safeda’ under ambient storage conditions

Tytuł:
Impact of carboxymethyl cellulose based edible coating on storage life and quality of guava fruit cv. ‘Allahabad Safeda’ under ambient storage conditions
Autorzy:
Kumar, Sachin
Baswal, Arvind Kumar
Ramezanian, Asghar
Gill, K. S.
Mirza, Anis Ahmed
Źródło:
Journal of Food Measurement and Characterization. 15(5):4805-4812
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies