Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Application of Soy, Corn, and Bean By-products in the Gluten-free Baking Process: A Review

Tytuł:
Application of Soy, Corn, and Bean By-products in the Gluten-free Baking Process: A Review
Autorzy:
Egea, Mariana BuraneloAff1, IDs11947022029751_cor1
De Sousa, Tainara Leal
Dos Santos, Daiane Costa
De Oliveira Filho, Josemar Gonçalves
Guimarães, Rafaiane Macedo
Yoshiara, Luciane Yuri
Lemes, Ailton Cesar
Źródło:
Food and Bioprocess Technology: An International Journal. :1-22
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies