Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

ATTX961014-1R/Y a.k.a. Sierra RoseTM: A Red-Skin, Yellow-Flesh Potato Cultivar for the Specialty/Gourmet Market

Tytuł:
ATTX961014-1R/Y a.k.a. Sierra Rose: A Red-Skin, Yellow-Flesh Potato Cultivar for the Specialty/Gourmet Market
Autorzy:
Miller, Jr., J. C.
Scheuring, D. C.
Koym, J. W.
Holm, D. G.
Pavek, J. J.
Novy, R. G.
Whitworth, J. L.
Stark, J. C.
Charlton, B. A.
Yilma, S.
Knowles, N. R.
Pavek, M. J.
Nunez, J. J.
Shock, C. C.
Brown, C. R.
Źródło:
American Journal of Potato Research: The Official Journal of the Potato Association of America. August 2015 92(4):491-496
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies