Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of processing method on physico-chemical and functional properties of two fonio (Digitaria exilis) landraces

Tytuł:
Effect of processing method on physico-chemical and functional properties of two fonio (Digitaria exilis) landraces
Autorzy:
Ballogou, Vénérande Y.
Sagbo, Fresnellia S.
Soumanou, Mohamed M.
Manful, John T.
Toukourou, Fatiou
Hounhouigan, Joseph D.
Źródło:
Journal of Food Science and Technology. March 2015 52(3):1570-1577
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies