Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Reduced graphene oxide coating with high performance for the solid phase micro-extraction of furfural in espresso coffee

Tytuł:
Reduced graphene oxide coating with high performance for the solid phase micro-extraction of furfural in espresso coffee
Autorzy:
Piñeiro-García, Alexis
González-Alatorre, Guillermo
Vega-Díaz, Sofía Magdalena
Pérez-Pérez, Ma. Cristina I.
Tristan, Ferdinando
Patiño-Herrera, Rosalba
Źródło:
Journal of Food Measurement and Characterization. 14(1):314-321
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies