Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Solid-Phase Adsorption of Curcumin from Turmeric Extracts by Lamellar Solids and Magnesium Oxide and Hydroxide

Tytuł:
Solid-Phase Adsorption of Curcumin from Turmeric Extracts by Lamellar Solids and Magnesium Oxide and Hydroxide
Autorzy:
Fiorito, Serena
Epifano, Francesco
Preziuso, Francesca
Palumbo, Lucia
Marchetti, Lorenzo
Bastianini, Maria
Cardellini, Fabio
Spogli, Roberto
Genovese, Salvatore
Źródło:
Food Analytical Methods. 14(6):1133-1139
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies