Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Antioxidant and anti-inflammatory activities of phenolic compounds extracted from lemon myrtle (Backhousia citriodora) leaves at various extraction conditions

Tytuł :
Antioxidant and anti-inflammatory activities of phenolic compounds extracted from lemon myrtle (Backhousia citriodora) leaves at various extraction conditions
Autorzy :
Kang, Eun-JungAff1, Aff2
Lee, Jae-Kwon
Park, Hye-Ryung
Kim, Hoon
Kim, Hyun-Seok
Park, Jiyong
Pokaż więcej
Źródło :
Food Science and Biotechnology. 29(10):1425-1432
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies