Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Effects of high intake of cod or salmon on gut microbiota profile, faecal output and serum concentrations of lipids and bile acids in overweight adults: a randomised clinical trial

Tytuł :
Effects of high intake of cod or salmon on gut microbiota profile, faecal output and serum concentrations of lipids and bile acids in overweight adults: a randomised clinical trial
Autorzy :
Bratlie, Marianne
Hagen, Ingrid V.
Helland, Anita
Erchinger, Friedemann
Midttun, Øivind
Ueland, Per Magne
Rosenlund, Grethe
Sveier, Harald
Mellgren, GunnarAff6, Aff7
Hausken, TrygveAff2, Aff8
Gudbrandsen, Oddrun Anita
Pokaż więcej
Źródło :
European Journal of Nutrition. :1-18
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies