Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

A cost effective technology for isolation of potato starch and its utilization in formulation of ready to cook, non cereal, and non glutinous soup mix

Tytuł:
A cost effective technology for isolation of potato starch and its utilization in formulation of ready to cook, non cereal, and non glutinous soup mix
Autorzy:
Singh, Rajdeep
Kaur, Sukhpreet
Sachdev, Poonam Aggarwal
Źródło:
Journal of Food Measurement and Characterization. 15(4):3168-3181
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies