Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of Different Storage Temperatures on Storage Life, Physico-chemical and Sensory Attributes of Goji Berry (Lycium barbarum L.) Fruits

Tytuł:
Effect of Different Storage Temperatures on Storage Life, Physico-chemical and Sensory Attributes of Goji Berry (Lycium barbarum L.) Fruits
Autorzy:
Jatoi, Mushtaque AhmedAff1, Aff2
Fruk, Mladen
Buhin, Josip
Vinceković, Marko
Vuković, Marko
Jemrić, Tomislav
Alternatywny tytuł:
Einfluss verschiedener Lagertemperaturen auf Lagerfähigkeit sowie physikalisch-chemische und sensorische Eigenschaften von Früchten der Goji-Beere (Lycium barbarum L.)
Źródło:
Erwerbs-Obstbau. 60(2):119-126
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies