Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Diffusible and volatile organic compounds produced by avocado rhizobacteria exhibit antifungal effects against Fusarium kuroshium

Tytuł:
Diffusible and volatile organic compounds produced by avocado rhizobacteria exhibit antifungal effects against Fusarium kuroshium
Autorzy:
Guevara-Avendaño, EdgarAff1, Aff2
Bravo-Castillo, Karla R.Aff1, Aff3
Monribot-Villanueva, Juan L.
Kiel-Martínez, Ana L.
Ramírez-Vázquez, Mónica
Guerrero-Analco, José A.
Reverchon, Frédérique
Źródło:
Brazilian Journal of Microbiology. 51(3):861-873
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies