Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Preparation of acylated microcrystalline cellulose using olive oil and its reinforcing effect on poly(lactic acid) films for packaging application

Tytuł :
Preparation of acylated microcrystalline cellulose using olive oil and its reinforcing effect on poly(lactic acid) films for packaging application
Autorzy :
Kale, Ravindra D.
Gorade, Vikrant G.
Pokaż więcej
Źródło :
Journal of Polymer Research. 25(3)
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies