Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Application of Phenolic Extraction Strategies and Evaluation of the Antioxidant Activity of Peanut Skins as an Agricultural By-product for Food Industry

Tytuł:
Application of Phenolic Extraction Strategies and Evaluation of the Antioxidant Activity of Peanut Skins as an Agricultural By-product for Food Industry
Autorzy:
Kumar, S. P. JeevanAff1, Aff2, IDs12161021020241_cor1
Chintagunta, Anjani Devi
Reddy, Y. Mohan
Kumar, Ashutosh
Agarwal, Dinesh K.
Pal, Govind
Simal-Gandara, JesusAff5, IDs12161021020241_cor7
Źródło:
Food Analytical Methods. 14(10):2051-2062
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies