Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Identification of the factors affecting the analytical results of food allergen ELISA methods

Tytuł:
Identification of the factors affecting the analytical results of food allergen ELISA methods
Autorzy:
Török, Kitti
Hajas, Lívia
Horváth, Vanda
Schall, Eszter
Bugyi, Zsuzsanna
Kemény, Sándor
Tömösközi, Sándor
Źródło:
European Food Research and Technology: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung A. July 2015 241(1):127-136
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies