Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Development of sweet and sour chicken meat spread based on sensory attributes: process optimization using response surface methodology

Tytuł :
Development of sweet and sour chicken meat spread based on sensory attributes: process optimization using response surface methodology
Autorzy :
Arya, Anita
Mendiratta, S. K.
Singh, Tarun Pal
Agarwal, Ravikant
Bharti, Sanjay Kumar
Pokaż więcej
Źródło :
Journal of Food Science and Technology. :1-9
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies