Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Enhanced Enzymatic Hydrolysis and Structure Properties of Bamboo by Moderate Two-Step Pretreatment

Tytuł:
Enhanced Enzymatic Hydrolysis and Structure Properties of Bamboo by Moderate Two-Step Pretreatment
Autorzy:
Yang, JingAff1, Aff2, Aff3
Xu, HaoAff1, Aff2
Jiang, JianchunAff1, Aff2
Zhang, NingAff1, Aff2
Xie, JingcongAff1, Aff2
Zhao, JianAff1, Aff2
Wei, MinAff1, Aff2
Źródło:
Applied Biochemistry and Biotechnology. 193(4):1011-1022
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies