Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Validation of preferred salt concentration in soup based on a randomized blinded experiment in multiple regions in Japan—influence of umami (l-glutamate) on saltiness and palatability of low-salt solutions

Tytuł:
Validation of preferred salt concentration in soup based on a randomized blinded experiment in multiple regions in Japan—influence of umami (l-glutamate) on saltiness and palatability of low-salt solutions
Autorzy:
Hayabuchi, Hitomi
Morita, Rieko
Ohta, Masanori
Nanri, Akiko
Matsumoto, Hideki
Fujitani, Shoji
Yoshida, Shintaro
Ito, SadayoshiAff4, Aff5
Sakima, Atsushi
Takase, Hiroyuki
Kusaka, Miho
Tsuchihashi, Takuya
Źródło:
Hypertension Research. 43(6):525-533
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies