Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemical and organoleptic properties of dried emulsions

Tytuł:
Chemical and organoleptic properties of dried emulsions
Autorzy:
Fioriti, J. A.
Stahl, H. D.
Cseri, J.
Sims, R. J.
Źródło:
Journal of the American Oil Chemists’ Society. October 1975 52(10):395-399
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies