Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effects of calcium lactate on postharvest quality of bitter gourd fruit during cold storage

Tytuł:
Effects of calcium lactate on postharvest quality of bitter gourd fruit during cold storage
Autorzy:
Prajapati, Uma
Asrey, Ram
Varghese, Eldho
Sharma, R. R.
Źródło:
Physiology and Molecular Biology of Plants: An International Journal of Functional Plant Biology. 27(8):1811-1821
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies