Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Characteristics of wheat starch–pectin hydrolysate complexes by dry heat treatment

Tytuł :
Characteristics of wheat starch–pectin hydrolysate complexes by dry heat treatment
Autorzy :
Kang, Eun-Jung
Bae, Ji-Eun
Hong, Jung Sun
Choi, Hee-Don
Choi, Hyun-Wook
Lee, Jae-Kwon
Kim, Hyun-Seok
Park, Jiyong
Pokaż więcej
Źródło :
Food Science and Biotechnology. 29(10):1389-1399
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies