Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Retention of vitamin A after goat milk processing into cheese: a nutritional strategy

Tytuł:
Retention of vitamin A after goat milk processing into cheese: a nutritional strategy
Autorzy:
do Oriente, Suelma Ferreira
Barreto, Fabiano
Tomaszewski, Caroline Andrade
Barnet, Luca Suchecki
Souza, Natália Cabral
Oliveira, Hugo Miguel Lisboa
de Bittencourt Pasquali, Matheus AugustoAff1, Aff3, Aff4
Źródło:
Journal of Food Science and Technology. 57(12):4364-4370
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies