Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Synergy of 1-MCP and hypobaric treatments prevent fermented flavour and improve consumers’ acceptability of ‘Shughri’ pear

Tytuł:
Synergy of 1-MCP and hypobaric treatments prevent fermented flavour and improve consumers’ acceptability of ‘Shughri’ pear
Autorzy:
Ahmad, Ayaz
Hashmi, Majid S.Aff1, IDs1319702205605y_cor2
Durrani, Yasser
Khan, Nazir Ahmad
Khan, Muhammad Rafiullah
Siddiqi, Muhammad Zubair
Riaz, Aysha
Alam, Mehboob
Rahman, Wasif Ur
Źródło:
Journal of Food Science and Technology. 60(1):200-210
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies