Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The conformational stability of ovalbumin and lysozyme in the aqueous solutions of various cosolvents: A calorimetric study

Tytuł:
The conformational stability of ovalbumin and lysozyme in the aqueous solutions of various cosolvents: A calorimetric study
Autorzy:
Niccoli, Marcella
Castronuovo, Giuseppina
Źródło:
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry: An International Forum for Thermal Studies. March 2016 123(3):2149-2156
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies