Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dairy product consumption and hypertension risk in a prospective French cohort of women

Tytuł:
Dairy product consumption and hypertension risk in a prospective French cohort of women
Autorzy:
Villaverde, PaolaAff1, Aff2, Aff3, Aff4
Lajous, MartinAff1, Aff2, Aff3, Aff5
MacDonald, Conor-JamesAff2, Aff3, Aff4
Fagherazzi, GuyAff2, Aff3, Aff4, Aff6
Boutron-Ruault, Marie-ChristineAff2, Aff3, Aff4
Bonnet, FabriceAff2, Aff3, Aff4, Aff7
Źródło:
Nutrition Journal. 19(1)
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies