Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

GULF FEAST.

Tytuł:
GULF FEAST.
Autorzy:
Levey-Baker, Cooper
Temat:
SEAFOOD
RED tide
RESTAURANTS
ALGAL blooms
FOOD service
Źródło:
Sarasota Magazine. Apr2019, Vol. 41 Issue 7, p58-71. 6p.
Periodyk
The article discusses the Gulf seafood industry in Florida. Topics mention including the impact of red tide to the seafood industry, development of Sarasota in Florida on October 14, 1902 by several residents from Gulf of Mexico and several seafood restaurants in Florida such as Sandbar Seafood & Spirits, Star Fish Co. and Beach House Waterfront Restaurant.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies