Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Macdonald's Barbecue.

Tytuł:
Macdonald's Barbecue.
Autorzy:
REED, JOHN SHELTON
Temat:
BARBECUE cooking
POPULAR culture
RESTAURANTS
GRILLING (Cooking)
MACDONALD, Dwight
COOKS
FRANKLIN, Aaron
Źródło:
American Conservative. Sep/Oct2019, Vol. 18 Issue 5, p47-51. 5p. 1 Black and White Photograph.
Periodyk
The article discusses the popularity of barbecues in the U.S., as well as its availability in various restaurants. Also cited are the 1953 essay of Dwight Macdonald on folk, high and popular cultures, as well as their barbecue equivalents, some haute barbecue chefs like Aaron Franklin and Thomas Abramowiczs of The Beast, and the cooking method of chef Michael Symon.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies