Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

MAKE GARLIC POWDER BY DEHYDRATING GARLIC.

Tytuł:
MAKE GARLIC POWDER BY DEHYDRATING GARLIC.
Autorzy:
ACCETTA-SCOTT, ANN (AUTHOR)
Temat:
GARLIC
POWDERS
LEEK
MEAT flavor & odor
Źródło:
Countryside & Small Stock Journal. May/Jun2021, Vol. 105 Issue 3, p70-72. 3p. 3 Color Photographs.
Periodyk
Over the years, I have preserved garlic using the following methods: Pickled and canned Canned in vinegar Infused in olive oil Fermented in honey Cured and stored fresh Dehydrated to make garlic powder Whatever method chosen to preserve garlic, you will not be disappointed. SELECTING THE BEST GARLIC VARIETY Garlic is a bulb that is planted in the fall and spring by gardeners worldwide. [Extracted from the article]
Copyright of Countryside & Small Stock Journal is the property of Ogden Publications, Inc. and its content may not be copied or emailed to multiple sites or posted to a listserv without the copyright holder's express written permission. However, users may print, download, or email articles for individual use. This abstract may be abridged. No warranty is given about the accuracy of the copy. Users should refer to the original published version of the material for the full abstract. (Copyright applies to all Abstracts.)

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies