Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The Art of the Burger.

Tytuł:
The Art of the Burger.
Autorzy:
SOMERALL, JOHN (AUTHOR)
Temat:
HAMBURGERS
PICKLES
ALUMINUM foil
CHILI powder
BLACK bean
Źródło:
Southern Living. Jun2021, Vol. 56 Issue 5, p113-122. 6p. 10 Color Photographs.
Periodyk
Salmon Burgers with Creamy Tartar Sauce ACTIVE 40 MIN. - TOTAL 40 MIN., PLUS 30 MIN. CHILLING SERVES 4 2 Tbsp. finely chopped shallot (from 1 medium shallot) 2 tsp. Sprinkle patties evenly with remaining ½ teaspoon salt and ¼ teaspoon pepper. The Kitchen SUPPERTIME TOASTED BRIOCHE BUN It's soft and fluffy but can handle a juicy burger. Remove patties from refrigerator; sprinkle evenly with remaining 1 teaspoon salt and ½ teaspoon pepper. [Extracted from the article]
Copyright of Southern Living is the property of Meredith Corporation and its content may not be copied or emailed to multiple sites or posted to a listserv without the copyright holder's express written permission. However, users may print, download, or email articles for individual use. This abstract may be abridged. No warranty is given about the accuracy of the copy. Users should refer to the original published version of the material for the full abstract. (Copyright applies to all Abstracts.)

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies