Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

HELL'S KITCHEN.

Tytuł:
HELL'S KITCHEN.
Autorzy:
BOURDAIN, ANTHONY
Temat:
COOKS
MENUS
COOKING with meat
RESTAURANT kitchens
Źródło:
New Yorker. 9/6/2021, Vol. 97 Issue 27, p22-25. 4p. 1 Black and White Photograph.
Periodyk
A reprint of the article "Hell's Kitchen" by Anthony Bourdain, published in the April 17, 2000 issue of "New Yorker," is presented, which focuses on the work of the author as chef at Les Halles restaurant on Park Avenue South in New York City. Topics include the chef's preparation for the restaurant's weekend menu specials, his thought that the meat special is more problematic, and the key to staying on top of a busy kitchen station.
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies