Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The GRASS-FED Revolution.

Tytuł:
The GRASS-FED Revolution.
Autorzy:
Roosevelt, Margot
Temat:
BEEF industry
BEEF cattle feeding & feeds
FEEDLOTS
HEALTH
LINOLEIC acid
ESSENTIAL fatty acids
TAGGART, Jon
Źródło:
Time International (Canada Edition). 6/12/2006, Vol. 167 Issue 24, p44-46. 3p. 3 Color Photographs.
Terminy geograficzne:
TEXAS
Periodyk
This article introduces Texas rancher Jon Taggart who is part of a growing revolt against industrial agriculture by raising his beef wholly on pasture, instead of grain-fed in feedlots, which may be better for human health. This method of cattle feeding not only lowers saturated fats but slightly raises healthy omega-3 fatty acids, which studies indicate may help prevent heart disease and bolster the immune system. More conjugated linoleic acid found in this beef may also help prevent breast cancer, diabetes, and other ailments.
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies