Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

EAT YOUR COLORS.

Tytuł:
EAT YOUR COLORS.
Temat:
PEPPERS
VEGETABLES
FRUIT
HERBS
BEETS
CARROTS
SWEET potatoes
EDIBLE greens
Źródło:
Prevention. Mar2021, Vol. 73 Issue 3, p78-85. 8p. 5 Color Photographs.
Periodyk
FOOD PHOTOGRAPHED BY MIKE GARTEN PURPLE POWER Betalain pigments tint beets and the stems of Swiss chard various shades of magenta - and help lower inflammation. On rimmed baking sheet, toss sweet potatoes with 1 Tbsp oil, then with crushed coriander, chile, and ½ tsp each salt and pepper. Add onions, peppers, tomatoes, and garlic to skillet and season with ½ tsp each salt and pepper. [Extracted from the article]
Copyright of Prevention is the property of Hearst Magazines, a division of Hearst Communications, Inc. and its content may not be copied or emailed to multiple sites or posted to a listserv without the copyright holder's express written permission. However, users may print, download, or email articles for individual use. This abstract may be abridged. No warranty is given about the accuracy of the copy. Users should refer to the original published version of the material for the full abstract. (Copyright applies to all Abstracts.)
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies